OYAK Yönetimi 65’inci Genel Kurul’un Üyeleriyle Buluştu: “Şeffaflık ve Sürdürülebilirlik Temel İlkelerimiz”

27 Eylül 2025

Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK), Mayıs 2025’te gerçekleşen 65’inci Genel Kurul’un ardından üyelerle bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. OYAK Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Aksakallı ve OYAK Genel Müdürü Murat Yalçıntaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, kurumun faaliyetleri, bağlı şirketlerin ekonomik performansı ve gelecek döneme yönelik planları ele alındı.

Toplantıda, OYAK üyeleri için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Katılımcılar, yeni yönetimin açık iletişim anlayışından duydukları memnuniyeti dile getirerek, şeffaf ve adil yönetim için teşekkür etti. Kapsayıcı yönetimin önemine değinen üyeler, yönetim kuruluna başarı dileklerini iletti. Mali verilerin de paylaşıldığı toplantıda, OYAK ve bağlı şirketlerin genel ekonomik görünümü değerlendirildi. OYAK’ın faaliyet gösterdiği sektörlerdeki güncel performansları üyelerle paylaşıldı. Sürdürülebilir büyüme ve kârlılık hedeflerinin altı çizildi.

OYAK Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Aksakallı, üyelere hitaben yaptığı konuşmada OYAK’ta benimsedikleri yönetim ilkelerine dikkat çekti. Aksakallı; adalet, basiret, cesaret ve dirayet prensipleriyle; şeffaf, hesap verilebilir, kârlılığı esas alan bir anlayışı benimsediklerini ifade etti.

OYAK Genel Müdürü Murat Yalçıntaş ise “Üyelerimizin refahını önceleyen adımlar atıyoruz. Şeffaflık, hesap verebilirlik, adalet ve liyakat ilkelerimiz doğrultusunda her alanda daha görünür, daha erişilebilir bir yönetim modeli oluşturuyoruz. Bundan sonraki süreçte de aynı prensiplerle kurumumuzu büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

Kurum yönetimi, bundan sonraki dönemde de hem üyelerle hem de kamuoyu ile şeffaf iletişim içinde olma kararlılığını yineledi.

Medya Merkezi

Diğer Haberler

Tüm Haberler

OYAK Yönetimi, Londra’da temaslarda bulundu

OYAK Genel Müdürü Murat Yalçıntaş, Londra’da Globalturk Capital tarafından düzenlenen ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ile Global Private Association’ın stratejik partnerliğinde gerçekleştirilen “2026 Outlook on Private Capital in Türkiye and Environs London” etkinliğinde, Türkiye’nin tamamlayıcı emeklilik sistemine ilişkin değerlendirmelerini paylaştı.

Tümünü oku

3 Nisan 2026

Somali’de İlk Uluslararası Balıkçılık Lisansı Bir Türk Gemisine Verildi

OYAK ile Somali Balıkçılık ve Mavi Ekonomi Bakanlığı ortaklığında kurulan SOMTURK’ün desteğiyle Somali karasularındaki ilk uluslararası balıkçılık lisansı “Ergun Reis A” gemisi için düzenlendi.

Tümünü oku

30 Mart 2026

Üyelerimize Uygun Koşullarda Konut Müjdesi

Ankara Etimesgut’ta yeni satın aldığımız toplam 464 bin metrekarelik arazi üzerinde üyelerimize özel yaklaşık 8 bin konutluk yeni bir yaşam alanı inşa etmeye hazırlanıyoruz.

Tümünü oku

19 Mart 2026

OYAK Yönetimi, Şehit Aileleriyle İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

OYAK Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Aksakallı ve OYAK Genel Müdürü Murat Yalçıntaş, İstanbul ve Ankara’da düzenlenen iftar programlarında şehit yakınlarıyla buluştu.

Tümünü oku

13 Mart 2026