OYAK Yönetimi 65’inci Genel Kurul’un Üyeleriyle Buluştu: “Şeffaflık ve Sürdürülebilirlik Temel İlkelerimiz”

27 Eylül 2025

Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK), Mayıs 2025’te gerçekleşen 65’inci Genel Kurul’un ardından üyelerle bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. OYAK Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Aksakallı ve OYAK Genel Müdürü Murat Yalçıntaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, kurumun faaliyetleri, bağlı şirketlerin ekonomik performansı ve gelecek döneme yönelik planları ele alındı.

Toplantıda, OYAK üyeleri için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Katılımcılar, yeni yönetimin açık iletişim anlayışından duydukları memnuniyeti dile getirerek, şeffaf ve adil yönetim için teşekkür etti. Kapsayıcı yönetimin önemine değinen üyeler, yönetim kuruluna başarı dileklerini iletti. Mali verilerin de paylaşıldığı toplantıda, OYAK ve bağlı şirketlerin genel ekonomik görünümü değerlendirildi. OYAK’ın faaliyet gösterdiği sektörlerdeki güncel performansları üyelerle paylaşıldı. Sürdürülebilir büyüme ve kârlılık hedeflerinin altı çizildi.

OYAK Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Aksakallı, üyelere hitaben yaptığı konuşmada OYAK’ta benimsedikleri yönetim ilkelerine dikkat çekti. Aksakallı; adalet, basiret, cesaret ve dirayet prensipleriyle; şeffaf, hesap verilebilir, kârlılığı esas alan bir anlayışı benimsediklerini ifade etti.

OYAK Genel Müdürü Murat Yalçıntaş ise “Üyelerimizin refahını önceleyen adımlar atıyoruz. Şeffaflık, hesap verebilirlik, adalet ve liyakat ilkelerimiz doğrultusunda her alanda daha görünür, daha erişilebilir bir yönetim modeli oluşturuyoruz. Bundan sonraki süreçte de aynı prensiplerle kurumumuzu büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

Kurum yönetimi, bundan sonraki dönemde de hem üyelerle hem de kamuoyu ile şeffaf iletişim içinde olma kararlılığını yineledi.

Medya Merkezi

Diğer Haberler

Tüm Haberler

OYAK Yöneticilerinin Katıldığı "OYAK Vizyon 2030" Toplantısı Yapıldı

OYAK Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Aksakallı ve OYAK Genel Müdürü Murat Yalçıntaş’ın liderliğinde yapılan OYAK Vizyon 2030 toplantısında, kurum genelinde önümüzdeki dönemin amaçları ve stratejileri OYAK bünyesindeki şirketlerin üst düzey yöneticileriyle paylaşıldı.

Tümünü oku

28 Eylül 2025

JAV ve JAVDES Heyetinden OYAK’a Ziyaret

Jandarma Asayiş Vakfı (JAV) Genel Müdürü Emekli Albay Mehmet Boyraz, Jandarma Asayiş Vakfını Destekleme (JAVDES) Genel Müdürü Ufuk Soyluoğlu ve JAVDES Genel Müdür Yardımcısı Emekli Albay İlker Öz, OYAK Genel Müdürü Murat Yalçıntaş’ı ziyaret etti.

Tümünü oku

24 Eylül 2025

OYAK Yönetimi Genelkurmay Başkanı'nı Ağırladı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, OYAK Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Aksakallı ve OYAK Genel Müdürü Murat Yalçıntaş’ı ziyaret etti.

Tümünü oku

23 Eylül 2025

OYAK Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Aksakallı’dan TEKNOFEST 2025’te Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır’a Ziyaret

OYAK Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Aksakallı, 17 – 21 Eylül 2025 tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST 2025 kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret etti. Aksakallı, Bakan Kacır’a; OYAK’ın teknoloji, inovasyon ve sürdürülebilirlik odaklı çalışmaları hakkında kapsamlı bilgiler sundu.

Tümünü oku

21 Eylül 2025