OYAK Genel Müdürü Murat Yalçıntaş, Üye Dernekleriyle Bir Araya Geldi

2 Ağustos 2025

OYAK Genel Müdürü Murat Yalçıntaş, emekli üye dernekleriyle tanışmak, görüş ve önerilerini doğrudan dinlemek amacıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

OYAK’ın Genel Müdürü Murat Yalçıntaş ve OYAK üst yönetiminin katıldığı toplantıda; şeffaflık, eşitlik, hesap verilebilirlik ilkeleri çerçevesinde üyelerin hak ve menfaatlerinin ön planda tutulacağı bir yönetim anlayışının benimseneceği belirtildi. OYAK’ın güncel faaliyetleri ve geleceğe yönelik planları hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Toplantı sırasında dernek yöneticileri ve temsilcileri aracılığıyla emekli üyelerimizden gelen talep, öneri ve geri bildirimler paylaşılarak OYAK’ın hizmet kalitesine katkı sağlanacağı ifade edildi.

Karşılıklı fikir alışverişinin gerçekleştirildiği toplantıya; Emekli Uzman Jandarmalar Derneği (EMUJAD), Ordu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (OYAD), Sözleşmeli Erbaş ve Er Derneği (SÖZPER-MALUL-DER) ve Türkiye Emekli Uzman Erbaşlar Derneği (TEMUD) yönetici ve temsilcileri katıldı. Toplantıda, yeni dönemde doğrudan iletişim faaliyetlerinin üye memnuniyetinin artırılması açısından büyük önem taşıyacağı vurgulandı. OYAK’ın üyeleriyle kurduğu güçlü iletişimin süreceği ve üyelerin beklentilerine yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

Medya Merkezi

Diğer Haberler

Tüm Haberler

OYAK ve KOOP Market Arasında İş Birliği İmzalandı

OYAK ve KOOP Market, OYAK üyeleri ve ailelerine yönelik geniş ölçekli bir tüketici fayda modelini hayata geçirmek üzere stratejik bir iş birliğine imza attı.

Tümünü oku

25 Aralık 2025

“OYAK Üye Buluşmaları” Başladı

Emekli ve çalışan üyelere yönelik genel bilgilendirme yapmak ve üyeleri OYAK yönetimiyle bir araya getirmek amacıyla hayata geçirilen “OYAK Üye Buluşmaları”nın ilki, OYAK Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

Tümünü oku

21 Aralık 2025

OYAK'tan Uluslararası Bir Yatırım Daha: SOMTURK

OYAK ile Somali Balıkçılık ve Mavi Ekonomi Bakanlığı arasında Stratejik İşbirliği ve Hizmet Anlaşması imzalandı.

Tümünü oku

17 Aralık 2025

Kamuoyu Açıklaması

Bugün Cumhuriyet Gazetesi'nde yayınlanan ve bazı iştiraklerimizle ilgili asılsız, amacı kamuoyunu yanlış yönlendirmek olan köşe yazısı nedeniyle Sn. Barış Terkoğlu'na verdiğimiz yanıtı, tüm paydaşlarımızı ve toplumu doğru bilgilendirmek amacıyla aşağıda paylaşıyoruz.

Tümünü oku

15 Aralık 2025